Sport

Trending:


Feyenoord-muziek schalt door stadion van rivaal: 'Dit maakt mij woedend, schandalig zeg!'

Na afloop van de wedstrijd tussen Sparta Rotterdam en FC Volendam is er in een skybox van de Rotterdamse club muziek van Feyenoord gedraaid, zo blijkt uit beelden die circuleren op sociale media.


Vermeulen onthult bedrag dat Feyenoord voor Slot ontvangt: 'Op een haar na rond'

De overstap van Arne Slot van Feyenoord naar Liverpool is 'op een haar na rond', aldus NOS-journalist Arno Vermeulen. De Rotterdammers ontvangen meer dan tien miljoen euro voor de succestrainer.


Noa Lang pakt telefoon en belt Marcel Brands met speciaal verzoek

Marcel Brands is gecharmeerd van Noa Lang. De algemeen directeur van PSV noemt Lang een 'geweldig ventje, dat altijd bezig is met het teambelang'.


Xavi komt met reactie op aanzwellende geruchten over Frenkie de Jong

Xavi lijkt geen intentie te hebben om Frenkie de Jong in de verkoop te doen. De trainer van Barcelona beschouwt de middenvelder als een ‘sleutelspeler’.


Miami Grand Prix waarschuwt Trump: 'Je bent niet welkom!'

De Grand Prix van Miami is vaak het toneel van velen sterren en bekendheden. Donald Trump was ook van plan om de race bij te wonen en daarbij een inzamelingsactie te houden, maar hij is door de organisatie van de Grand Prix op voorhand verteld dat dit laatste niet de bedoeling is.


Quilindschy Hartman daagt Joey Veerman uit op Instagram en krijgt reactie van spelmaker PSV

Feyenoord-verdediger Quilindschy Hartman heeft zich op sociale media gemeld na een bericht van Joey Veerman.


Vasseur met gevoel voor understatement: 'Misschien is Verstappen soms een beetje sneller'

Ferrari heeft een vrij sterke seizoenstart achter de rug, met al één Grand Prix-zege en vijf podiumplekken op zak na vijf weekenden. Alleen in China kwamen de coureurs van de Italiaanse renstal niet op tijd over de eindstreep om een bokaal te bemachtigen. Teambaas Frédéric Vasseur ziet dat de verschillen erg klein zijn, ook al is Max Verstappen doorgaans toch net wat te snel. Vasseur merkt op dat zijn team vooral in een strijd met McLaren zit....


Van Hanegem ziet 'onvoorstelbaar' moment bij Ajax: 'Dit is aan niemand uit te leggen'

Willem van Hanegem vindt het onbegrijpelijk dat Anton Gaaei wegkwam met een gele kaart voor een overtreding op Julian Baas in de wedstrijd tussen Ajax en Excelsior (2-2).


Willem van Hanegem tipt Ajax, Feyenoord en PSV met levensgevaarlijke speler uit de Eredivisie

Willem van Hanegem is onder de indruk van Sparta-aanvaller Koki Saito, zo schrijft De Kromme in zijn column voor het Algemeen Dagblad.


Steiner doet reden achter vertrek Hamilton uit de doeken: "Dan had hij Mercedes niet verlaten"

De voormalig teambaas laat zijn licht op de zaak schijnen.


Pijnlijk woord over Arne Slot valt in de studio van beIN Sports

De supporters van Liverpool lijken niet onder de indruk van de naderende aanstelling van Arne Slot als hoofdtrainer. In de tv-studio van beIN Sports wordt zondag de vraag opgeworpen hoe de komst van de Feyenoord-trainer is gevallen.


Van Haren zit met de oren op scherp: 'Ik hoor van mensen binnen Red Bull dat Neweys invloed nul is'

Oud-coureur Christijan Albers vindt het belachelijk dat er nu al zoveel wordt gespeculeerd over hoe de teams ervoor zullen staan in 2026. Albers hekelt de verhalen die rondgaan over de motor van Red Bull Racing en Ford. Als Red Bull haar dominantie verliest komt dat door meerdere factoren, waaronder het verlies van Adrian Newey. Terwijl het op de baan rustig is tussen de Grands Prix van China en Miami, is er behoorlijk wat gaande naast de baan....


'Agente Gimenez praat met drie clubs, Feyenoord laat vraagprijs zakken'

Juventus, Atlético Madrid en RB Leipzig overwegen zich deze zomer te versterken met Santiago Gimenez. Alle drie de Europese topclubs voerden de afgelopen dagen gesprekken met Mariel Duayhe, de zaakwaarneemster van de Feyenoord-spits. Dat meldt FOX Sports.


'Ten Hag tekent zijn eigen doodsvonnis bij Manchester United'

Valentijn Driessen en Johan Derksen hebben het bij Vandaag Inside gehad over Erik ten Hag. De Nederlandse manager van Manchester United staat onder steeds zwaardere druk, zeker na het gelijkspel tegen Burnley van zaterdag. Ook werd in het programma gespeculeerd over wie de nieuwe hoofdtrainer van Ajax moet worden. Ten Hag verbood vrijdag om journalisten van drie Engelse om vragen te stellen op de persconferentie. Dat vindt Driessen een...


Arne Slot weet nu al op welke positie Liverpool zich sowieso wil gaan versterken

Arne Slot moet zijn contract bij Liverpool weliswaar nog ondertekenen, maar de oefenmeester weet nu al op welke positie de huidige nummer drie van de Premier League zich sowieso wil gaan versterken.


'De Lang wordt weer hoofdscout, Geelen genoemd als mogelijke algemeen directeur'

Kelvin de Lang wordt weer de hoofdscout van Ajax. Dat schrijft De Telegraaf maandagochtend. Alex Kroes, die eerder geschorst werd als algemeen directeur, is terug in de directie als technisch directeur. Zodoende wordt De Lang, die tijdelijk technisch manager was, weer de hoofdscout van de Amsterdamse club. Met directeur voetbal Marijn Beuker is dit trio samen met commissaris Danny Blind verantwoordelijk voor de aanstelling van een nieuwe...


Oosting onthult live op televisie transferdoelwit, Van der Vaart adviseert met klem speler niet te halen

Joseph Oosting ziet Wout Weghorst graag naar FC Twente komen, zo heeft de trainer van de Tukkers zondagavond duidelijk aangegeven in het programma Studio Voetbal van de NOS.


Jos Verstappen reageert op Mercedes-geruchten: ‘We moeten verder kijken’

Aan de snelheid van de auto kan het op dit moment niet liggen, maar toch blijven de geruchten rondom Red Bull Racing binnenstromen. Max Verstappen wordt veelvuldig in verband gebracht met Mercedes. Zijn vader, Jos Verstappen, reageert op deze geruchten.


Kenneth Perez: 'Opvallend en gek dat hij naar Ajax gaat, ik dacht echt dat hij karakter had'

Kenneth Perez kijkt op van de terugkeer van Alex Kroes naar Ajax. Maandag werd bekend dat Kroes als titulair technisch directeur aan de slag gaat in de Johan Cruijff ArenA, nadat hij als algemeen directeur werd geschorst.


'Bedragen die voor Bakayoko genoemd worden zijn belachelijk'

Kenneth Perez en Marciano Vink zijn lyrisch over PSV, dat officieus kampioen werd van de Eredivisie. Luuk de Jong en Johan Bakayoko zijn de twee spelers die in het oog springen bij de analytici.


Parcours en uitslagen Vuelta Femenina 2024 | Lidl-Trek slaat toe op dag één, Vos versus Kool op maandag?

Na een roerig klassiek voorjaar, waarin een sterk teruggekeerde Marianne Vos, een koninklijke Lotte Kopecky en een vliegende Elisa Longo Borghini het gros voor de rest van de toppers weggriste, is het tijd voor de eerste grote ronde bij de dames: de Vuelta! Een nog zegeloze Demi Vollering is van de partij, en zal na haar net-niet-eindzege in 2023 extra gebrand zijn op revanche. Wie zijn de andere favorieten voor de rode trui? En welk parcours...


Van der Vaart adviseert Twente tegen komst Weghorst: 'Hij is ongelooflijk'

Joseph Oosting bevestigt dat hij contact heeft met Wout Weghorst over een mogelijke transfer van de spits naar FC Twente. De trainer krijgt echter duidelijk advies van Rafael van der Vaart, die de 31-jarige spits niet zou aantrekken.


SC Heerenveen twijfelde tussen Steijn, Kruys en Van Persie, maar heeft nieuwe trainer binnen

Robin van Persie wordt de nieuwe hoofdtrainer van SC Heerenveen, zo heeft Chris Woerts maandagochtend bekendgemaakt op X.


Been voorspelt Feyenoord-record, Kraay haalt uit: 'Belachelijk bericht'

David Hancko onthulde dat Liverpool als kind zijn droomclub was en Mario Been zou het niet gek vinden als Arne Slot hem meeneemt naar Engeland. De ESPN-analist steekt de loftrompet over de 26-jarige verdediger.


Gimenez wakkert transfergeruchten aan met bezoek aan Premier League-club

Santiago Gimenez was afgelopen weekeinde vrij met Feyenoord en dus pakte hij het vliegtuig naar Londen. De spits was daar aanwezig bij een wedstrijd van Tottenham Hotspur en dat doet de transfergeruchten natuurlijk direct weer aanwakkeren.


Italië reageert fel op statement van Red Bull over Newey: 'Ze doen alsof ze dom zijn'

Italiaanse kranten Corriere dello Sport en Corriere della Sera analyseren de situatie bij Red Bull Racing betreffende de situatie met Adrian Newey. Volgens de Italiaanse media is het duidelijk dat Red Bull zich van de domme houdt, want een contract gaat iemand als Newey niet tegenhouden om over te stappen, net als het Lewis Hamilton niet tegenhield om te vertrekken naar Ferrari. De kranten zien ook dat Newey door zowel Mercedes als Ferrari erg...


Van der Vaart wijst opvallende trainer aan voor Feyenoord: 'Misschien zeg ik iets geks en word ik uitgelachen'

Rafael van der Vaart ziet in Robin van Persie een geschikte hoofdtrainer voor Feyenoord.


Adrián Pelayo trekt door Santiago Giménez mogelijk naar Feyenoord

Adrián Pelayo staat mogelijk voor een overstap naar Feyenoord, weten Mexicaanse media. De zeventienjarige verdediger speelt bij North Carolina FC, dat uitkomt op het tweede niveau van de Verenigde Staten.


Walging om topscheidsrechter: 'Arrogant en autoritair mannetje, ik zit mij groen en geel te ergeren!'

Scheidsrechter Serdar Gözübüyük heeft zondagmiddag voor ergernis gezorgd gedurende de wedstrijd tussen PEC Zwolle en Heracles Almelo in de Eredivisie.


Akkoord tussen Feyenoord en Liverpool over afkoopsom Slot wekt verbazing

Feyenoord en Liverpool zijn akkoord over een afkoopsom van dertien tot vijftien miljoen euro voor Arne Slot. Echter volgens Hans Kraay junior is dit een lachwekkend laag bedrag.


Wat is het vermogen van Jos Verstappen?

Voormalig Formule 1-coureur Jos Verstappen heeft een succesvolle carrière als autocoureur en kan daar goed van leven. Van zijn zoon Max Verstappen is het bekend dat hij al op jonge leeftijd een fortuin heeft opgebouwd, maar wat is eigenlijk het vermogen van Jos Verstappen?


Speelde vroeger voor Bayern München, werkt nu bij een bank: foto

Hij ging in 2004 met pensioen.


Palmer trekt vervelende conclusie voor Formule 1 coureurs: 'Iedereen wordt door Verstappen vernietigd'

Jolyon Palmer heeft in een opiniestuk stilgestaan bij het talent van zijn landgenoot Lando Norris. De McLaren-coureur maakte grote indruk bij McLaren, en heeft zich voor de lange termijn al aan het Britse team verbonden. Dat betekent dat hij in principe niet in aanmerking komt voor de vrije stoeltjes bij Red Bull Racing en Mercedes. Norris geldt al enkele jaren als de kopman van McLaren, en pakte meer dan twee keer zoveel punten als debutant...


Feyenoord krijgt open sollicitatie voor plek in staf: 'Zou de kroon zijn op mijn werk'

Pascal Bosschaart zou het geweldig vinden als hij aan de slag kan bij Feyenoord. Met het vertrek van Arne Slot zullen er plekjes vrijkomen in de staf, waardoor Bosschaart hoopt op een positie binnen Feyenoord.


Vermeulen doet voorstel nieuwe trainer: 'Met hem staat Ajax binnen één, twee jaar weer bij Nederlandse top'

Ajax zou er goed aan doen om Erik ten Hag terug te halen, vindt Arno Vermeulen. De oud-trainer van Ajax presteert allesbehalve overweldigend bij Manchester United en is mogelijk binnenkort weer op zoek naar een baan.


Negentienjarige revelatie van Club Brugge 'weigerde' Ajax: 'Hij lijkt een stoomtrein op zijn rechterflank'

Club Brugge is bezig aan een uitstekende reeks en een belangrijke rol is er weggelegd voor Kyriani Sabbe. De vleugelverdediger stond in het verleden nog in de belangstelling van Ajax, maar zei 'nee' tegen een overgang naar Amsterdam.


Bosschaart hoopt op Feyenoord: ''Het zou een mooie bekroning zijn''

Pascal Bosschaart staat onder contract bij Feyenoord en wordt momenteel uitgeleend aan FC Dordrecht. De assistent-trainer heeft er nooit een geheim van gemaakt nog een keer in De Kuip te willen werken. Met het vertrek van trainer Arne Slot en diverse stafleden naar Liverpool FC moet de clubleiding enkele vacatures invullen. "Er is nu veel ruimte bij Feyenoord," vertelt Bosschaart in gesprek met de Leeuwarder Courant. De oud-voetballer heeft na...


Driessen heeft nieuws over Van Bommel en Overmars: 'Dat zit in de pijpleiding'

Valentijn Driessen komt met onheilspellend nieuws over de toekomst van Mark van Bommel en Marc Overmars bij het Belgische Antwerp.


Vuelta introduceert nieuwigheid na plasincident tussen Vollering en Van Vleuten

Organisator ASO en rennersvakbond CPA willen een akkefietje zoals vorig jaar absoluut vermijden.


De Telegraaf gaat in op Liverpool-bezoek Geertruida: Feyenoorder op Engelse radar

Het bezoekje van Lutsharel Geertruida aan het Premier League-duel van Liverpool bij West Ham United komt niet uit de lucht vallen. De 23-jarige verdediger van Feyenoord staat op de radar van de Engelse topclub, meldt De Telegraaf.


F1 in de VS: dit is het tijdschema voor de Grand Prix in Miami

De Grand Prix van Miami is het tweede evenement in 2024 met een sprintrace. Dat betekent dat er slechts één vrije training is in de Amerikaanse stad. Daarna volgt direct de kwalificatie voor de Sprint. Op de zaterdag wordt de sprintrace gehouden. Vanaf dit seizoen is er een verandering doorgevoerd. De kwalificatie voor de Grand Prix is vanaf nu ná ...


Oud-wielrenner eist miljoenen schadevergoeding na botsing met fan

Nacer Bouhanni stapt samen met zijn oud-werkgever Arkéa-B&B Hotels naar de rechter. De inmiddels gestopte Fransman liep in 2022 zwaar letsel op bij een crash in de Ronde van Turkije, en kwam daar eigenlijk nooit meer van terug. L'Equipe schrijft nu dat Bouhanni een astronomisch bedrag eist als schadevergoeding. De crash van Bouhanni vond plaats op 11 april 2022, in de tweede etappe van de Ronde van Turkije. Door een wielerfan op het parcours...


Tom Dumoulin met anekdote over Thijs Zonneveld: 'Hij was de enige die me een vraag stelde over doping'

Afgelopen weekeinde stond wielerpodcast In Het Wiel in het teken van voorbeschouwen op de Giro d'Italia. Derhalve waren er naast vaste gasten Thijs Zonneveld en Hidde van Warmerdam ook mannen als Tom Dumoulin (winnaar in 2017) en schrijver Wilfried de Jong uitgenodigd. In de zogeheten 'Grote Megalomane Giro-voorbeschouwing' was echter een ander onderwerp misschien wel nóg interessanter. We hebben het over een specifieke anekdote van Dumoulin,...


The Times: 'Arne Slot wordt niet aangesteld als manager, maar krijgt andere titel'

Arne Slot zal bij Liverpool worden aangesteld als 'hoofdcoach' en niet als 'manager', zo weet The Times. Daar zou de huidige trainr van Feyenoord zelf ook blij mee zijn.


Adrian Newey F1: Felle reactie op X van vrouw Newey spreekt claim van Erik van Haren tegen

Volgens de vrouw van Adrian Newey klopt er niks van wat er allemaal beweerd wordt.


Feyenoord moet één uur rijden voor nieuwe trainer: 'Hem mis ik, dit is de ultieme vervanger van Arne Slot!'

Feyenoord moet een poging wagen om Mark van Bommel naar De Kuip te halen, zo stelt Ronald Waterreus in zijn column voor De Limburger.


'Coureurs willen niet naar Red Bull, want je wordt daar vernietigd'

Lando Norris heeft voor de complete chaos losbrak op de coureursmarkt zijn contract voor meerdere jaren verlengd bij McLaren. F1-analist Jolyon Palmer schrijft in zijn column voor Formula1.com dat dit een interessante keuze is geweest en hij legt uit waarom.


Actie Dumfries tijdens titelfeest Inter krijgt mogelijk gevolgen, Italiaanse bond start onderzoek

Denzel Dumfries gaat mogelijk bestraft worden voor het spandoek dat hij tijdens de titelhuldiging van Internazionale omhoog hield. De Italiaanse bond doet nu onderzoek naar het incident, waarna de Nederlander mogelijk een boete zal ontvangen.


Atlete Bol opent outdoorseizoen met sprintrecords op Curaçao

WILLEMSTAD (ANP) - Femke Bol is haar outdoorseizoen begonnen met twee persoonlijke records op sprintafstanden. De Amersfoortse atlete liep tijdens het Curaçao SprintfFest 11,47 seconden op de 100 meter en 17,10 op de incourante 150 meter. Zo snel was de wereldkampioene op de 400 meter horden niet eerder geweest.


Perez en Vink zien 'cadeautjes' voor 'Lucky Ajax': 'Echt een topweekend'

Volgens Kenneth Perez heeft Ajax de vijfde plaats te danken aan de tegenvallende prestaties van NEC en FC Utrecht. Volgens de analist is het een typisch geval van 'Lucky Ajax'.